پرسش و پاسخ خرید ملک

با خرید ملک چه نوع اقامتی اخذ میگردد؟
با خرید ملک خریدار و اعضای خانواده ( به استثنای فرزند پسر بالای ۱۸ سال ) اقامت یکساله میگیرند. این اقامت قابل تمدید است و هر سال به شرط مالکیت این اقامت تمدید می گردد.


برای اخذ اقامت چه مدت زمانی لازم است ؟
بعد از اخذ سند مالکیت ملک حدودا دو تا سه روز کاری طول میکشد تا خریدار و اعضای خانواده اقامت بگیرند.( ۱- توضیحا بعضی شهرها به میزان شلوغی اداره مهاجرت نیاز به گرفتن وقت قبلی میباشد ۲- برای صدور دفترچه اقامت حضور شخص اقامت گیرنده الزامیست ).


چه مدارکی برای اخذ اقامت لازم است ؟
سند ملک - اصل پاسپورت - کپی سند ازدواج ( درصورت متاهل بودن ) - ۴ قطعه عکس - اصل شناسنامه - بیمه خدات درمانی ترکیه.


هزینه های بیمه چگونه است و شامل چه خدمات درمانی می شود ؟
جهت اخذ اقامت بیمه اجباریست و هزینه بیمه بر اساس خدمات و سن بیمه شونده متغیر است . میانگین هزینه بیمه برای هر شخص ۳۰۰ تا ۵۰۰ دلار در سال می باشد.


نوع ملکیت ملک چگونه است ؟
سند شش دانگ به نام خریدار میشود ( عرصه و عیان ).


سند چه زمانی دریافت می شود؟
با پرداخت کامل ارزش ملک سند در دفترخانه رسمی (نوتری) باحضور نماینده کمپانی فروش به نام خریدار می شود.


هزینه های انتقال سند چه مبلغی است و پرداخت آن به عهده چه کسی می باشد؟
حدود ۴٪ ارزش ملک بابت ثبت سند به دفتر خانه پرداخت می شود که در واقع مالیات بر ارزش ملک می باشد. پرداخت این مبلغ به عهده شخص خریدار می باشد.


آیا به جر هزینه بیمه و انتقال سند هزینه های دیگری هم موجود می باشد؟
بله هزینه ترجمه پاسپورت - هزینه مترجم دارالترجمه رسمی - هزینه انتقال کنتور آب و برق.


آیا قانون وراثت درمورد ملک صدق می کند؟
بله بر اساس قوانین ترکیه در صورت فوق مالک ٬ ملک مورد نظر به ورثه واگذار می گردد.


بعد از خریدملک چه زمانی برای فروش آن می توان اقدام کرد؟
شما بلافاصله بعداز دریافت سند جهت فروش ملک میتوانیداقدام کنید.


آیا ملک را می توان اجاره داد ؟
بله شما پس از عقدقرارداد و تحویل گرفتن ملک بلافاصله می توانید ملک خود را اجاره دهید.